Bändin esittely

Etsitkö bändiä, joka sopii moneen eri tilaisuuteen? Etsiminen päättyy tähän, sillä bändimme on täydellinen valinta ravintola-iltoihin, syntymäpäiville, häihin, tykypäiviin ja moniin muihin tilaisuuksiin. Laadukkaan äänentoistojärjestelmän ja tekniikan kanssa sekä upeiden valojen kanssa meillä on kaikki tarvittava luodaksemme unohtumattoman musiikkielämyksen.


Olemme keikkailleet vuodesta 2020 lähtien ja bändin jäsenet ovat kaikki iloisesta Etelä-Karjalasta, Imatralta ja Ruokolahdelta. Yhteinen rakkaus musiikkiin ja upea energia takaa sen, että esityksemme ovat aina täysi menestys.

Emme pelkää matkustaa ympäri Suomea musiikkimme kanssa ja olemme valmiita esiintymään missä tahansa. Kuljemme rohkeasti uusien haasteiden pariin ja teemme jokaisesta keikastamme ainutlaatuisen.


Olisi meille suuri kunnia saada olla osa juhlaasi tai tapahtumaasi. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi ja toiveistasi, niin teemme parhaamme tarjotaksemme unohtumattoman musiikkielämyksen. Olipa kyseessä sitten ravintolailta, syntymäpäivät, häät tai mikä tahansa muu tilaisuus, meistä tulee tiimisi luotettava kumppani, joka saa yleisön viihtymään ja nauttimaan.


Kiitos, että tutustuit bändiimme ja toivomme, että pääsemme esiintymään sinulle pian. Tukemalla meitä tuet paitsi musiikkiamme, myös unelmaamme. Lupaamme tehdä jokaisesta tilaisuudesta unohtumattoman ja annamme kaikkemme jokaisessa esiintymisessä.


Tervetuloa yhteiseen seikkailuun musiikin maailmassa!


Oman Kylän Miehet

Bändimme jäsenet alla esittelyssä.

Bändimme jäsenet alla esittelyss

Mika Hammaren

Laulu

Palo musiikkiin on ollut pikkupojasta asti. 2000-luvun alussa innostus laulamiseen kasvoi ja 2010 mukaan tuli laulutunnit. Bändin kanssa treenit alkoi 2012. Keikkailun makuun pääsin 2020 joka on ollut innostavaa ja antoisaa. 

Janoan lisää keikkoja!
Nähdään!

Jouni Pellinen

Kitara
Monen genren taitaja,
musiikki alkoi kiinnostaa hyvin varhaisessa iässä. Ensin sähköurkuja muutama vuosi joka sitten yläaste iässä vaihtui kitaraan ja sillä retkellä olen edelleen.
Soitto- ja keikkakokemusta löytyy useiden vuosien ajalta mm.iskelmä, pop ja rock keikoista ja bändeistä.
-Musiikki on päättymätön vapauttava matka-

Jarkko Ovaska

Rummut
Musiikki on kuin terapiaa.
Hyvän bändiporukan kanssa pääsee irti arjen kiireistä. Olen paljasjalkainen imatralainen ja rumpuja olen soittanut nuoresta pitäen erinäisissä kokoonpanoissa.
Nautin musiikin lisäksi mökkeilystä ja luonnossa liikkumisesta.

Terho Nevalainen

Basso
Laajan musagenren omaava Tyylikäs Basso Taiteilija! Ensimmäisen basson sain 11-vuotiaana ja siintä asti on naruja nosteltu erinäisissä bändeissä ja keikoilla ympäri suomea.